HELPDESK voor leerlingen en ouders

Beste ouders/leerlingen,

Vanaf maandag 6 april start de afdeling ICT in samenwerking met Mulder Connect een proef met een helpdeks speciaal voor vragen van leerlingen en ouders. De hulplijn is bedoeld om collega’s die onderwijs op afstand geven te ontzorgen voor wat betreft de technische vragen die zij krijgen van leerlingen en ouders.

De leraar blijft het eerste aanspreekpunt maar kan de leerling/ouder doorverwijzen naar Mulder Connect als zij een technische vraag hebben bijvoorbeeld over een installatie van een app. De proef start maandag 6 april 2020, de helpdesk van Mulder Connect voor leerlingen/ouders is beschikbaar op telefoonnumme:
020-7081488 (tijdens kantooruren 09.00 – 17.00 uur).

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, dan verzoeken we u  contact op te nemen met de i-Coördinator van onze school. De i-Coördinator  van De Brouwerij is Truuske Budding. 

De proef met een helpdesk voor leerlingen en ouders zal over twee weken worden geëvalueerd door de afdeling ICT en Mulder Connect. Dan wordt er beslist over deze helpdesk in de lucht blijft.